maanantai 1. heinäkuuta 2013

Paljon kaikkea

Hyvät hyssykät kuinka aika rientää. Monen montaa asiaa olemme touhuilleet, olemme käyneet treenaamassa sekä nauttineet kesäpäivistä kotipihalla.

Wiiman kanssa hiotaan koejuttuja tottiksessa sekä puruissa, jäljellä vielä vaan panostamme siihen hyvään fiilikseen. Tottiksessa on ollut havaittavissa mopon karkaamista varsinkin jos kentällä on suojelupiilo pystyssä. Wiima nousee mielentilaltaan sellaisiin sfääreihin että keskittyminen tottikseen välillä herpaantuu. Tämä ongelma näkyy lähinnä kontaktin katoiluna eli vilkuilee piiloa ja liikkeelle lähdöissä piippaamisena. Liikkeet sinänsä suorittaa sentään oikein. Noudossakin olemme edistyneet pieniä askeleita. Nouto tehtynä pelkkänä luosetulona toimii jo loistavasti, Wiima ei mälvää kapulaa yhtään! Jee! Kun kapulaa heittää, toki perusasento on karmean levoton, mutta palautus kuitenkin siedettävä. Wiima ei mälvää, mutta minä näen kuinka poskilihakset aktivoituvat eli puree kapulaan lujaa pari kertaa mun edessä. Mutta tämänkin hyväksyn, koska kapula ei liiku suussa eikä suu aukeile. Sille odottamiselle pitääkin sitten tehdä jotain. Viimeksi kokeilin että mulla on raippa kädessä ja pidän sitä Wiiman kyljessä kiinni heiton ajan - se auttoi jonkin verran. Seuraava projekti onkin sitten estenoutojen hiominen.

Puruissa ollaan koekaavion lisäksi keskitytty piilolla haukkumiseen. Wiimahan on törkeillyt piilolle mennessään ja tähän halutaan nyt puttua, mutta kuitenkin niin ettei vartiointi kärsi. Isoimmat sikailut saatiin pois rahinapullolla, eli maalimies rahautti kiviä sisältänyttä juomapulloa kun Wiima tuli piilolle. Jälkivartioinnit ovat olleet hyviä ja hallintakin ihan kiitettävää.

Sokka onkin sitten vielä se helpompi tapaus :) Tottiksessa mennään todella pienin askelein, hieman on ruuan kanssa imuteltu - tehty seuraamista, aloiteltu jäävien liikkeiden perusteita ja luoksetuloa. Pääasiassa olemme keskittyneet rakentamaan rakentamaan suhdetta ja vahvistettu laumaviettiä.

Puruissa Sokka on ollut edukseen, se osoittaa vahvaa puruotetta ja taistelutahtoa. Ja hyvin se jo räyhääkin maalimiehelle :)

Sokka on nyt saanut kaikki penturokotuksensa ja painoa oli tänään n.11,5kg. Joudumme tosin vielä käymään eläinlääkärin luona poistattamassa oikean yläkulmahampaan, kun Sokka on sen onnistunut jossain telomaan niin että sieltä pilkottaa ydin. No onneksi on maitohammas kyseessä ja toivottavasti tämä hampaiden telominen jää sitten tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti