sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Noutoa pitkästä aikaa

Ja kuten arvata saattaa aiheutti noutokapulan näkeminen Wiimassa kierrosten nousua. Aloitin pampulakapulalla, josta sain pidettyä vetoa ilman että kosken varsinaisesti itse kapulaan. Parin pitämistreenin jälkeen jätin kapulan Wiiman eteen ja otin noutoa luoksetulona, mutta kun Wiima alkoi arpomaan ottaako kiinni kapulasta vai siinä roikkuvista pampuloista totesin että vaihdan kapulaa tämän harjotuksen jälkeen. Wiima toi tämän myös homokapulaksi kutsutun sitten kuitenkin ihan oikeaoppisesti.

Otin sitten tosiaan puisen 650g kapulan käyttöön silläkin uhalla että Wiima alkaisi pureskelemaan. Pureskelua tai lähinnä kapula pyörähti kerran suussa ensimmäisessä luovutuksessa. En sitä sen enempää huomioinut vaan pyysin uuden luovutuksen, joka olikin nyt parempi. Otin myös riskin ja heitin kapulaa tietäen että nyt lähtee mopo keulimaan. Ja näin kävi heti kun heitin kapulaa Wiima steppasi pari kertaa paikoillaan ja piippasi pari kertaa, odotin että hiljenee ja kontaktista lähetin hakemaan. Wiima meni supernopeasti kapulalle ja otti sen suuhun, sitten pienen kaarroksen kautta mun luokse ei ehkä ihan niin nopeasti kun kapulalle, mutta nopeasti kuitenkin. Vaikka tuo kaarros on pieni niin haluan sen kuitenkin pois, eli kapula suuhun ja salamana takaisin. Mutta nyt kuitenkin luovutus ihan ok.

Tämän tilanteen jälkeen sitten kun olin palkannut ja pyytänyt kapulan pois, niin Wiima sitten sikaili ja ampui takaisin kapulaan. Onneksi pääsin puuttumaan tähän nopeasti ja kertomaan ettei sovi sikailla.

Sitten otin harjoituksen niin että heitin kapulaa, mutta jätin W:n istumaan ja siirryin kapulan taakse ja otin noudon luoksetulona. Nyt luovutus ihan korrekti. Otin vielä pari tällaista lisää ja luovutukset nyt olosuhteisiin nähden ihan kivat. Parista juottokerrasta huolimatta Wiima läähätti niin kovaa että suu oli melko auki, kapula kyllä pysyi suussa vaikka se näytti siltä että irtoaa. Ja kun otin kapulasta kiinni niin edelleen se kapula pysyi siellä :)

Tästä sitten on hyvä taas jatkaa, vielä jaksan uskoa että jonain päivänä meidän noutotreenipäivitys on heitto-tuo-irti-vapaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti