keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Jälkikokeilu

Päästiin eilen pitkästä aikaa Wiiman kanssa treenaamaan jälkeä. Askeleita en laskenut, kulmia oli kolme. Paalulla ruokaa ja parilla ensimäisellä askeleella, sen jälkeen satunnaisesti 1-3 askeleella peräkkäin. Päätin että tämä on sellainen kokeilujälki enkä sen enempää viilaile pilkkua, vaan katson millainen on Wiiman tunnetila kun pitkästä aikaa jäljestellään. Kun otin Wiiman pois autosta se säntäili melkoisesti ja selvästi tiesi että jotain ollaan menosaa tekemään. Kun sanoin että mennään jäljelle, niin Wiima lähti heti hakemaan hallintaa, jolla ollaan menty jälkipaalulle. Selvästi siis halusi päästä tekemään jotain :)

Paalulle lähetys kontaktin kautta ja lähtö sujui hallitusti, mielestäni Wiima jäljseti koko jäljen erittäin hyvin ja hyvässä keskittyneessä ja innokkaassa tunnetilassa. Ensimmäisillä tyhjillä vauhti hieman kasvoi, mutta rytmi säilyi kuitenkin. Kulmissa tulikin suurin yllätys, kun Wiima suoritti ne erittäin hienosti. Ennen kulmaa otin liinaa enemmän tuntumalle valmiina estämään mahdollinen ylimeno. Tällä kertaa ei ollut tarvetta puuttua edes niihin kulmiin.

Olen kyllä supertyytyväinen Wiiman jäljestykseen, vaikka se oli innoissaan niin se innostus oli suunnaattu juuri oikein eli haluun jäljestää ja siitä sai palkaksi lopussa sekä ruuan että pallon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti