perjantai 11. tammikuuta 2013

Reissussa

Wiima aloitti juoksunsa tämänvuoden ensimmäinen päivä ja koska juoksua ollaan odoteltu sillä silmällä, niin viime keskiviikkona lähdettiin reissuun tapaamaan sulhoa. Reissu aloitettiin Turusta menemällä lautalla Ruotsiin ja sieltä Tanskan läpi ja parin lautan kanssa Saksaan, joka on siis määränpäämme. Wiiman kanssa on kyllä ihan superkiva matkustaa, koska se sopeutuu jokaiseen tilanteeseen, laivallakin ainoastaan omistajalla oli ongelmia oman alustaepävarmuutensa kanssa :D

Tällä hetkellä olemme käymässä yöpuulle Düsseldorfilaisessa pienessä hotellissa, tänään on ollut oikein hyvä päivä sillä Wiima tapasi sulhasensa ja astutus sujui mainiosti. Ensin Wiima tosin juoksutti sulhoaan hieman, niin kuin kunnollisen naisen kuuluukin ettei tule mielikuva liian helposta morsmaikusta :) Vaikka kaikki meni tänään hyvin käymme uusintavisiitillä vielä sunnuntaina. Sen jälkeen alkaakin sitten pitkä ja jännittävä odotus että tärppäsikö.

Ehdittiin matkaseuralaiseni kanssa tänään tutustumaan myös Düsseldorfin kaupunkielämään katselemalla arkkitehtuuria sekä vahingossa tuli shoppailtuakin. Huomenna kun on kerran "vapaapäivä" menemme tutustumaan Kölniin. Koitan saada tolla pienellä pokkarillani kuviakin ainakin koirista.

Eli nyt voinee jo mainostaa että pentuja on odotettavissa yhdistelmästä Zh'Astra Ot Shato Bulgar ja Orcan vom Further Moor.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti