maanantai 11. maaliskuuta 2013

TOKO-treeniä

Noidan kanssa TOKOiltiin taas hieman. Ensin seuraamista, joka menikin ihan hyvin. Palkkailen Noitaa säännöllisesti sivuilletuloista, koska kokeessa sivulletulot nostattaa Noidan virettä. Täyskäännökset olivat hieman vajaita, mutta pienellä vartaloavulla Noita paransi käännöksiä.

Kaukokäskyissä Noita yleensä liikkuu ja välillä oikein hypähtää eteenpäin. Nyt otin aluksi pienillä käsimerkeillä ja liikkumista tapahtui edelleen vähän. Jätin sitten käsimerkit kokonaan pois ja pelkällä käskyllä Noita teki rauhallisemmin eikä liikkunut juuri ollenkaan.

Luoksetulossa kokeilin pysäytystä. Ensin annoin sekä käsimerkin että käskyn ja Noita pysähtyi ihan hyvin, otti muutaman askeleen. Palkkasin tästä pysähdyksestä. Seuraavaksi otettiin pelkällä käskyllä ja Noita pysähtyi taas muutamalla askeleella ja otin siitä vielä luoksetulon loppuun ja jo nyt jo näki että Noita ennakoi pysäytystä, mutta tuli kuitenkin loppuun asti. Lopuksi otin vielä luoksetulon, jossa vapautin nopeasti ja Noita sai tulla "läpijuoksuna" palkalle.

Loppuun otin vielä jäävät liikkeet, joista Noita suoriutui hyvin. Seuraamispätkissä nostatin Noitaa kehumalla ja liikesuorituksen jälkeen kehuin ja taputtelin palkaksi ennen seuraavaa suoritusta.

Ihan kelpo treenin Noita teki ja mehän emme tätä TOKOa tee pilkkua viilaten vaan panostetaan enemmän siihen että on kivaa. Tämän vuoksi palkkailen pienistä teknisistä puutteista huolimatta. Noita on koirana sellainen että loputon viilaus vie sen motivaation. Ja kun osa liikkeistä on jo alunperin väärässä mielentilassa opetettuja niin silloin on turha alkaa hinkkaamaan liikkeitä. Mutta onneksi paljolla kehulla ja kannustuksella Noidalla on kivaa treeneissä :)


Wiiman kuulumisista sen verran että paksusti voi ja tuskaista alkaa olemaan. Toistaiseksi kuitenkin vielä rauhallista elämistä omassa hienossa pentulaatikossaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti