sunnuntai 30. tammikuuta 2011

viikonlopun treeniputki

Eli nyt saatiin Wiimalle kunnon treeniputki. Ensin perjantaina käytiin Turussa ja lauantaina maalimies tuli tänne meillepäin treenailemaan. Perjantaina otettiin vartiointia, pidempi pätkä hallintatreeniä suurella häiriöllä sekä sivukuljetuksen treenausta. Toisella kierroksella otettiin hyppyjä. Hypyssä Wiimalle tuotti ensin ongelmia suuri vauhti, joka kostautuu irtoamisella ja lisäksi vielä kun maalimies ohjasi liikkeen vasemmalle. Parin turhauttavan irtoamisen jälkeen oli kiinni ja pysyi :) Ja Wiima pyrkii tulemaan niin oikealla ettei joka kerta voinut viedä vasemmalle (tarkoituksena on siis opettaa koiralle "heitto" molemmille puolille).

Lauantaina otettiin vartiointia, hallintaa, pako ja "sitä mitä Wiima haluaa" eli saalistreeni.
Molempina päivinä vartiointi otettiin sekä tutulla, että vieraalla maalimiehellä. Vieraan kanssa on vielä pientä sikailua, mutta ei kuitenkaan huolestuttavan paljoa. Lauantaina kun vieras mies ensin avasi puolustusta ennen lähetystä saatiin superhyvä haukku.

Nyt näyttäisi Wiiman lihotuskuurikin tuottavan tulosta, mielestäni vyötärölinja on jo paksuuntunut. Täytyisi käydä puntarilla paikallisessa Mustissa ja Mirrissä. Silmäpeilin aikaan, eli tammikuun puolessa välissä Wiiman paino oli 25kg.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti