torstai 3. helmikuuta 2011

Tottista

Tiistaina käytiin tottistelemassa TVA:n hallilla. Wiiman mielentila oli taas melko korkeella, kun luuli tulevansa purutreeneihin. Seuraamisessa se sitten näkyi aloituksen piippaamisena ja uutena ilmiönä leukojen louskutteluna seuraamisen aikana. Pääsin kuitenkin palkkaamaan liikkeelle lähdössä ilman että piippaa ja treenin edetessä tasaantui muutenkin. Plussana meillä oli poikkeuksellisen paljon yleisöä, seuraavan ryhmän ohjaajat kun olivat jo saapuneet paikalle. Oli hyvä havaita, että ihmismäärä ei Wiimaan juurikaan vaikuta. Viimeisenä harjoituksena otin eteen menon. Jätin patukan niin että Wiima näki mihin se jäi, mutta silti Wiima lähti ilman käskyä mun mukaan ja piti vielä katsekontaktinkin. Toisessa päässä sitten tuijotteli patukkaa, mutta seurasi kuitenkin hyvässä kontaktissa eteni tyypilliseen tapaansa nopeasti patukalle. Tosin perillä hieman haki, vaikka patukka oli ehkä puolen metrin päässä kuonosta :D

Noidan kanssa otettiin eilen pihatottista pitkästä aikaa. Alussa Noita haukahteli, mutta tasaantui nopeasti. Seuraaminen oli ihan ok, tosin edistäminen on edelleen ongelma. Ihan itse olen Noidan edistämään opettanut ja siitä vahvistanut enkä taida jaksaa siihen puuttua, koska ei se kuitenkaan ole mitään ihan järkyttävää. Ja korjaaminen kun todenäköisesti aiheuttaisi painetta sen verran, niin mielummin pieni edistys hyvässä mielentilassa kun anteeksiettäolenolemaassa- seuraaminen. Ja tuolla seuraamisella saa silti kyläkisoista sekä pk- että tokopuolella ihan jees pisteet.

Hain koirille tujumpaa ruokaakin, Frank's:iä edelleen mutta Breeder linen Poweria, jossa on valkuais/rasvasuhde 30/20. Vanhassa Performancessa suhde oli 26/16. Syy vaihtoon oli niin yksinkertainen että Performancea ei ollut yhtään säkkiä :) No ei varmaan ole huono vaihdos varsinkinkun Wiiman lihotuskuuri on edelleen käynnissä. Tuossa Powerissa ei vaan ole rasvoja, joten lisään itse lohiöljyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti