keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Noitakin treenaa

Eilen sitten olikin Noidan vuoro päästä hallille tottistelemaan. Ajatuksena kun olisi vielä yrittää saada Noita takaisin kisakentille ja pk-lehteä lukiessa iski päähän vielä halu saada se avoimen luokan hakukoulari. Noidan kanssa treenaaminen kun on vaan melko vaativaa, kun pitää olla se kukkahattu päässä ja kaiken pitää olla kivaa. Kivaa pitää olla myös silti vaikka koira tekisi virheen.

Seuraamisessa oli havaittavissa edistämistä, parilla kevyellä pakotteella se hieman korjaantui mutta katsotaan mitä toistot tekevät...otettiin myös se Noidan vaikein osuus eli henkilöryhmä, koko seuraamisen ajan kehuin paljon ja palkkasin keskellä. Nyt ei ainakaan tullut paineistumista. Jääviäkin muistuttelin, istuminen ok, maahanmeno ok, luoksetulossa törmäys - ei haitannut koska ongelmana on ollut se että Noita paineistuu eteen tullessa. Seisomisessa meni ensin istumaan, mutta toisella kerralla sitten sekin onnistui. Lopuksi vielä eteenmeno palkalla sekin ok.

Ihan lopuksi vielä agilityn pujottelukepit - parin aloitussähläyksen jälkeen lamppu syttyi ne meni loistavasti!

Wiima oli nyt siis tottistauolla vesihännän vuoksi. Otti pienen tömärin keppiä heitellessä ja tuli kerien alas, siitä sitten seurauksena vesihäntä. Hieromalla löysin kyllä ihan muutaman lihasjuminkin, eli tarttis käsitellä vielä muutaman kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti