perjantai 26. elokuuta 2011

Älä tule huono jälki, tule hyvä jälki ja näin kävi!

JEE! Olen ihan onneni kukkuloilla, Wiima teki todella hienon iltajäljen. Saan varmaan noottia koutsilta kun omin päiten vähän kokeilen ja lisäilen juttuja, mutta koska lähestyvä koe (johon en ole edes ilmottautunut vielä) ahdistaa suunnattomasti. Ja se että ehditäänkö saada jälki kuntoon tai edes siedettäväksi.

Mutta tänään siis jäljessä askeleita 120, kaksi tyhjää kulmaa ja esine *viheltelee viattomana*. Esineen jälkeen jälki jatkui vielä n. 30 askelta ja päättyi tuttuun tapaan piilotettuun kippaan. Jälki alkoi tyhjällä paalulla ja pari ekaa askelta olivat myös tyhjiä. Wiima lähti hyvin jäljestämään ja nyt näin jopa sitä sik-sakkia jota olen kaivannut JEE! Ekassa kulmassa kävi päänmitan yli ja palasi jäljelle, toisessa kulmassa ei tullut edes ylitystä JEE! Ja sitten se esine, joka oli siis pitkästä aikaa jäljellä. Wiima kyllä pysähtyi siihen, mutta en odottanut että menee maahan vaan annoin käskyn vahvistukseksi. Esineellä Wiima oli rauhallinen ja odotti palkkaa hienosti. Sitten siirryin Wiiman taakse, annoin jälki-käskyn ja kappas siitä se lähti heti nenä maassa JEE! Ennen esinettä ja esineen jälkeen oli kahdella askeleella ruokaa. Esineen jälkeen jäljestys oli edelleen rauhallista kunnes kipalla oli taas bileet JEE!

Nyt koko jäljen ajan annoin koiralle liinaa sen mitä sitä nyt oli annettaavaa, 2metriä ja pidin liinan koko ajan kevyellä tuntumalla. Silloin kun aloitettiin tekemään painetta, niin liinaahan lyhennettiin ja ajoin ns. persreikätuntumalla :) Ja ai niin, ostin tänään uuden punaiset kumisaappaat jotka oli jalassa kun tallasin jäljen. Ehkä se olikin kiinni saappaista :)

Olikin kyllä jo korkea aika tulla se superhyvä jälki näiden huonojen, kohtalaisten ja ok-jälkien jälkeen. Tällä yhdellä superhyvällä sitten taas jaksaa niiden tulevien huonompien jälkien yli :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti