perjantai 12. elokuuta 2011

jälkeä, jälkeä ja taas jälkeä

ei siis liene vaikea arvata viimeaikojen treenien teemaa :) ollaan toki tehty tottista ja käyty puruissa, mutta nyt on jäljestyksen tehokuuri päällä. Nyt jouduttiin jälleen hieman muuttamaan jälkitreenin kulkua. Syy tähän muutokseen oli se että Wiima veti itsensä eräänlaiseen saalistilttiin esineellä. Esineen jälkeenhän on ollut vielä muutama askel jälkeä ja sitten pallo, no kas kummaa Wiimahan sitten yhdisti palaset liiankin hyvin yhteen ja esineen nähtyään ei jäljestämisestä tullut enää mitään. Wiima alkoi ilmaisemaan esinettä liian aikaisin ja oli kuin äärimmilleen viritetty jousi tuijottaen esinettä. Tästä tilasta Wiimaa ei saa pois käskyllä eikä pakotteella myöskään ruoka ei kelpaa tässä tilassa. Tai siis saahan Wiiman siitä tilasta pois riittävällä pakotteella mutta se ei kuitenkaan auta siihen että Wiima kykenisi jäljestämään enää rauhallisesti. Itse jälkihän on mennyt kohtalaisen hyvin siihen saakka.

No jälkeä on nyt sitten muutettu sen verran että palattiin treenissä taaksepäin ja esine otettiin nyt toistaiseksi pois samoin pallo. Jälkeä itsessään lyhennettiin ja loppuun laitetaan piilotettu ruokakippa. Eli nyt ruokakippa vaan "ilmestyy" yhtäkkiä kesken jäljestämisen. Siksi jälki on nyt alussa lyhyt että Wiima hoksaa sen että se ruoka on siellä jossain kunhan vaan jäljestää tarkasti. Sitten kun on sen hoksannut voidaan jälkeä pidentää ja lisätään esineet ja silloin Wiimalla on tosiaan mielikuva että jälki jatkuu niin kauan kunnes ruoka löytyy. Onneksi on superahne koira :) Ja koska maalimiehemme on luottavainen että vielä keritään hyvin saamaan jälki superhyväksi syksyyn mennessä niin sitten olen minäkin :)

Ja P.S. on muuten melko vaikeaa piilottaa puolen litran ruokakippaa matallalle alustalle. Siksi jäljentekovarusteisiin kuuluu nykyään myös pieni lapio :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti