sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Talvikausi alkoi

Viime perjantaina sitten alkoi virallisesti talvikausi purutrenien suhteen, eli siirryttiin maneesiin treenaamaan. Treenit sujuivatkin oikein hyvin. Ensin otettiin vartiointeja, jotka meni oikein hyvin. Haukku oli tasaista ja vartiointi oli tiivistä. Sitten lähetyksestä kiinnikäynti, irrotus ja palkka. Ja sama toisen kerran. Irrotukset nopeat ja vartiointi tiivistä.

Toisella kierroksella taas vartiointia, nyt toisella maalimiehellä ja kuten aiemminkin, oli Wiima ensin hieman törkeä. Toisella kerralla vähän parempi. Sen jälkeen vielä yksi vartiointi omalla maalimiehellä ja kas kummaa ei ollut yhtään törkeä.

Sitten pako, irrotus, uudelleen hyökkäys, kuljetus, irrotus ja uudelleen hyökkäys, kuljetus, irrotus ja palkka. Jotenkin noin se meni :) Paossa hyvä kiinnikäynti ja nyt Wiima ei ehkä ihan niin paljoa työntänyt kroppaansa molarin eteen. Kaikki irrotukset nopeat ja vartioinnit tarkkaavaiset. Uudelleen hyökkäykset myös nopeat ja voimakkaat. Kuljetuksissa ei vieläkään kuormitu :)

Lopuksi kaksi hyppyä niin että ennen lähetystä maalimies antaa tosi paljon ärsykkeitä. Niistä huolimatta Wiima keskittyi vain ja ainoastaan hihaan ja kiinnikäymiseen. Ensimmäiseen hyppyyn Wiima lähti vähän varastaen, mutta kerkesin kuitenkin aloittaa käskyn :) Toisella sitten mäkin kerkesin antamaan ihan koko käskyn. Molemmissa hypyissä hyvä kiinnitulo ja hyvät otteet.

Meidän kisauran korkkaus siirtyi nyt sitten ensi kevääseen. Oltiin tosiaan varasijalla eiliseen kokeeseen, mutta ei mahduttu mukaan. No keritään hioa sitä jälkeä vielä parempaan kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti