torstai 3. marraskuuta 2011

Pimeetä

Nyt kellojen siirtämisen jälkeen saa ihan viralliseti valittaa pimeydestä ja siitä kun ei ehdi valoisaan aikaan trenaamaan. Mutta toisaalta nyt tähän saumaan on hyvä pitää koiralla sitten jonkinlaista lepokautta. Puruissa kyllä käydään viikottain, mutta tosiaan tottis ja jälki nyt sitten jää paljon vähemmälle.

Erillistä esinetreeniä olen kotipihassa pari kertaa tehnyt ja muutin vähän palkkaussysteemiä. Eli nyt palkkaan joko ruualla tai pallolla. Tämä tyyli toi kyllä ilmaisuun nopeutta, eikä ainakaan vielä ollut saalisvietin kanssa ongelmia.

Tänään otin kotipihassa myös tosi pienet tottikset, eli pari pientä pätkää seuraamista ja kepin tuontiharjoituksia. Seuraamisessa ei mitään erikoista ja kepin luovutukseenkin olen tosi tyytyväinen, irrotuksia en ottanut edessä lainkaan vaan vapautin suoraan luovutusasennosta. Ja sitten vaan pyysin suoraan sivulle ja irrotus sitten siinä. En myöskään heittänyt keppiä, vaan irrotuksen jälkeen siirryttiin kauemmas ja siitä pyysin Wiimaa tuomaan. Ja koska heittovaihe jäi pois niin luovutuksessa ei ollut jälkeäkään rauhattommudesta. Mutta uskon tällaistenkin treenien tuovan rauhallisuutta luovutukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti