tiistai 15. marraskuuta 2011

Hakua pitkästä aikaa

Viime viikonloppuna Noitakin pääsi pitkästä aikaa hakumetsälle. Alku olikin ihan lupaava, kunnes innostus karkasi tassusta ja nenänkäyttö unohtui. Ensimmäinen ilmaisu oli ollut melko tiivis, mutta seuraavat oliva sitten korrektimpia. Ja tosiaan se yksi äijä jäi metsään, kun Noita oli jo ottanut kaksi hyvää ilmaisua ja yhden tyhjän. Maalimies oli istunut kuopassa ja Noita oli onnellisesti hypännyt yli :-o

Itse en tiennyt missä äijät oli, ainoastaan lukumäärän. Ja koska tuo yksi jäi välistä lähetin Noitaa siis edelleen. Noita teki vielä ihan hyviä tyhjiä pistoja, mutta kun aloin lähettämään samaan paikkaan uudelleen niin Noita alkoi komentamaan mua haukkumalla. Eipä ole tällaistakaan kovin usein sattunut että Noita ns. kerää rohkeutensa ja protestoi mulle päin naama :D En siihen sen kummemmin puuttunut vaan otin uuden lähetyksen toiselle puolelle. Lopuksi otettiin vielä lisänä helppo maalimies, jone tosin tarvitsi lähettää toisen kerran koska Noitahan oli jo tarkastanut kerran sieltä niin Noita ei ensin lähtenyt etsimään.

Jospa taas kerkeisi tuota hakuakin treenaamaan useammin, nyt vaan kaikki treenit osuu viikonloppuihin ja pikkujoulukausikin starttaa :D (huomaa kootut selitykset)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti