sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Dobermannien rotumestikset ja Wiiman treenit

Eilen yhdistyksemme järjesti Dobermannien suojelumestaruuskokeet Turussa. Melko lailla jännitettiin runsaiden sateiden vuoksi että saadaanko jälkiä tehtyä vai ei. Onneksi kisa-aamuna ei enää satanut, joten jäljet saatiin tehtyä melko märkiin peltoihin. Uuden rotumestarin lisäksi on syytä onnitella treenikavareita tuloksista IPO 1 ja 2-luokassa, ONNEA H&A IPO1 ja M&I IPO2!

Kisapäivän jälkeen menimme vielä treenaamaan puruja. Wiima pääsi taas koppihoitoon eli tehtiin purut sisätiloissa. Eipä juuri kovin paljoa Wiima häirinnyt uusi paikka eikä liukas alusta. Ensimmäisellä kerralla Wiima tosin pääsi rullaamaan maton jalkojensa alle, jonka ikävä maalimies sitten siirsi pois toisella purukerralla. Hyvin Wiima tuotti räkää, kun maalimies härnäsi ja purut olivat nopeat ja vahvat.

Tänään käytiin sitten vielä tottistelemassa. Kyllä sitä on melko kiitollinen että meillä oli mahdollisuus vuokrata halli treenejämme varten, sillä viime päivien erittäin runsaat sateet ovat pitäneet huolen siitä että treenikentälle olisi pitänyt mennä soutuveneellä. No Wiimalla oli vauhti päällä tottiksissa ja alku varsinkin oli melkoista sähläämistä. Seuraaminen oli erittäin innokasta, joka johtikin sitten edistämiseen ja piippaamiseen. Onneksi kuitenkin tilanne tasaantui hetken kuluttua. Noudoissa luonnollisesti kierrokset napsahtivat punaiselle, mutta muutaman toiston ja perusasennon rauhoittamisen jälkeen saatiin pari ihan hyvää noutoa. Loppuun eteenmeno, ensimmäisellä eteenmenolla otin maahanmenon ja siitä nopea palkka. Toisella kerralla tehtiin pelkkä läpijuoksu. Oletin että Wiima olisi jäänyt odottamaan maahan-käskyä ja hidastellut, mutta juoksikin nopeasti palkalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti