lauantai 2. helmikuuta 2013

3. viikko

No oliskohan tässä jo jotain havaittavissa? Vai onko kuvakulma suotuista vaaleanpunaisille laseille :D ?Joka tapauksessa Wiima pitää hullua jännityksessä, sillä on nyt muutamana päivänä jättänyt ruokansa syömättä pitkästä maanittelusta huolimatta. Herkkuja kyllä syö, kuten kanan filettä ja kissanruokaakin haluaisi maistella.

Tottiksissakin käytiin viime sunnuntaina, saatiin kunnia olla häiriökoirana paikallamakuuta harjoittelevalle rotutoverille. Wiima onkin hyvä häiriökoira siinä mielessä että ei piittaa muista koirista eikä ihmisistä silloin kun ollaan tekemässä hommia. Wiiman seuraaminenkin oli taas ihan kivan oloista ja otettiin me noutoakin. Wiima jonkin verran hötkyili ja piippasi aluksi kapulan perään, mutta yllättävän vähän siihen nähden ettei olla noudettu pitkään aikaan. Itse nouto oli hyvä, mutta luovutus aavistuksen rauhaton. Wiima kuitenkin rauhotti luovutusta kun sanoin "ei". Palkkasin patukalla ilman irrotusta ja Wiima pienen hetken juostuaan sekä kapula että patukka suussa jätti kapulan ja jatkoi riemuitsemista pelkällä patukalla.

Pruista me jäimmekin tauolle toistaiseksi ja ultran jälkeen sitten selviää jäädäänkö pidemmäksikin aikaa tauolle.

2 kommenttia:

 1. Heipähei! Osuin sivullesi vahingossa hakiessani omaa sivuani, eli Wiima-koirani blogia :) Ja kas jouduinkin yllättäin sinun Wiima-blogiisi - vain huomatakseni että teillä on jännät ajat menossa! Enkä siis malttanut olla lähettämättä terveisiä kaimahauvalle.
  Tsemppiä odotukseen ja mukava määrä ihania pentuja parin kk:n päästä,
  toivottelee,
  Wiima-tyttönen, lapinkoira :)

  VastaaPoista
 2. Wiima kiittää kaimaa terveisistä :)

  VastaaPoista