maanantai 25. helmikuuta 2013

Noidan tokoilua

Käytiin eilen Noidan kanssa oikein oikeissa treeneissä treenihallilla. Aluksi kokeiltiin seuraamista, jossa Noita edistää jonkin verran. En kuitenkaan enää lähde siihen sen kummemmin puuttumaan, kun ei se nyt mitään ihan mahdotonta ole. Mahdotonta oli sitten ne käännökset, ei meinannut millään Noidan takapää liikkua, otin sitten paikoillaan kääntymisiä ja ohjasin kädellä käännöstä.

Tunnariakin kokeilin, joka ei kuitenkaan ollut kovin hyvä treeni. Noita osaa hakea "omaa" luonnollisesti erikseen ja kasojen välistä. Nyt haetutin muistin virkistämiseksi pelkkää "omaa" aluksi ja tämä menikin ihan hyvin. Sitten lisättiin kaksi vierasta ja "oma" laitettiin näiden oikealle puolelle. Noita haki "oman" hienosti, kunnes siirsin sen vieraiden vasemmalle puolelle. Nyt Noita hakikin sitten edelleen oikeanpuoleisen ilman että olisi edes haistanut niitä palikoita. Kielsin kun tarjosi väärää ja Noita (prinsessa hienohelma) otti nokkiinsa ja jäi seisomaan väärä kapula suussa ja mulkoili mua. Irrotti käskystä ja ohjasin hakemaan "oman". Edellinen kuvio toistui pari kertaa, kunnes kapuloilla oli todella isot välimatkat (1-1.5m) ja Noita osasi tuoda oikean mulle. Toistin harjoituksen vielä kerran suurilla välimatkoilla, jossa "oma" oli keskimmäinen. Nyt Noita toi oikean. Pitää nyt vähän pohtia että miten tästä lähdetään eteenpäin.

Sitten muistutus noudosta, puukapulalla meni loistavasti. Metallilla otti kapulan suuhun ja pudotti, uudella käskyllä toi hyvin. Otin metallin uudelleen ja taas sama juttu, kolmannella kerralla sitten sujuikin niin kuin pitääkin.

Luoksetulopaikalle mennessä otin liikkeestä istumisen ja seisomisen. Istuminen meni hyvin, seisomisessa tarjosi ensin istumista, mutta toistolla teki oikein.

Loppuun sitten se luoksetulo ilman mitään pysäytyksiä, se meni hyvin. Tosin jos pilkkua viilattaisiin, niin Noita saisi tulla lujempaa loppuun asti, mutta vauhti hidastuu vasta ihan lähellä joten mielestäni on vielä ihan hvyä suoritus.

Olisihan sitä voinut tauon/kotipihahöntsäilyn jälkeen aloittaa vähän helpommallakin, mutta eipä siinä mitään nyt ainakin tiedän että treenattavaa on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti