torstai 18. heinäkuuta 2013

Kulmakokeilu

Eilen päätin kokeilla mitenkä kulman jäljestäminen sujuu. Wiima lähti hyvin paalulta, häntä viuhtoen ja vauhtiakin oli. Kulmassa sitten Wiima odotetusti ajoi yli pari koiranmittaa ja alkoi sitten pyöriä ja etsiä jälkeä. Wiima löysi pian takaisin jäljelle ja jatkoi toiselle suoralle edelleen todella halukkaasti ja pian löytyi pallokin vielä lisäämään intoa. Pallon jälkeen jatkettiin toista suoraa vielä jonkin matkaa, kunnes jälki ylitti traktorin renkaanjäljet. Ajourat häiritsivät Wiimaa hieman ja se tarkisteli noin päänmitan verran molemmille puolille, mutta jatkoi kuitenkin jälkeä heti sen jälkeen normaalisti. Loppuun olin vielä laittanut toisen pallon, jonka Wiima sai kantaa autolle.

Olen todella tyytyväinen Wiiman työskentelyyn, vaikka se hukkasi kulmassa jäljen se ei paineistunut vaan lähti etsimään jälkeä. Ja myös jäljen löydettyään Wiima jatkoi häntä heiluen.

Tottiksessa ole pari viime kertaa palkannut ruuan kanssa, joka laskee kierroksia. Nyt myöskään ei ole ollut suojelupiiloa kentällä nostattamassa (olemme olleet kentällä, jossa ei ole piiloja). Muuten ihan jees tottista, mutta nyt Wiima on alkanut varastamaan luoksetulossa. Se ei lähde heti kun käännyn vaan muutaman sekunnin kuluttua. No nyt sitten harjoitellaan odottamista ja sitkeästi toistetaan, kunnes ennakointi loppuu. Olihan muuten toinenkin juttu, eli liikkeestä maahanmenon ennakointia. Sitä sain pois vaan seurauttamalla istumisen jälkeen ja palkkaamalla seuraamisesta. Mutta kokonaisuudessaa tuo liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo on nyt sitten erikoistreenin alla. Ja sitten pitäisi muistaa pakata se noutokapula autoon ja alkaa harjoittelemaan sitä tyhmää noutoa oikein urakalla. Tai sitä tyhmää odottamista kun kapulaa heitetään :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti