lauantai 24. tammikuuta 2015

Häiriötreeniä ja treenihäiriö

Sokka pääsi viime viikolla treenaamaan häiriössä ensimmäistä kertaa kun vein sen halliin kokeen aikana. Sokkan reaktio oli varsin positiivinen sillä se ensihämmennyksen jälkeen tarjosi toimintaa mulle. Palkkasin, eli annoin riekkua itseäni vasten jo pelkästä katsekontaktista. Koska Sokkaa ei kiinnostanut ympärillä oleva hälinä, niin päätin myös tehdä hieman tottista. Sokka teki muutaman jäävän liikkeen vauhdista ja pieniä pätkiä seuraamista. Tunnetila oli kohdallaan ja Sokka puhkui intoa saadessaan tehdä hommia, tekniikka ei välttämättä ollut ihan priimaa mutta ei kamalaakaan.

Omissa treeneissä Sokka pääsi puremaan. Vartointihaukku alkaa kyllä jo olemaan melko uskottavaa. Hihaan tulemista treenattiit ohijuoksulla ja Sokka asettui todella tyhmästi maalimieheen nähden ja missasi kaksi ekaa yritystä. Se jos mikä pisti vihaksi ja erittäin suivaantuneena iski täysillä kiinni hihaan kolmannella yrittämällä. Tehtiin muutama toisto niin Sokka sai useamman hyvin onnistuneen purun.

Tänään Sokka teki hallilla noutokapulan pitoharjoitusta ruuan kanssa. Aluksi meinasi venkoilla, mutta suullisella kiellolla rauhoitti otteen hyvin. Jatkamme edelleen harjoituksia sekä kotona että satunnaisesti hallila.

Wiima sen sijaan pääsi tänään yhden mun treeniryhmäläisen koiran häiriökoiraksi. Wiima sai haukkua oikein olan takaa ja tehdä seuraamista patukkapalkalla. Harvinaista herkkua kiihtyvälle koiralle, mutta kyllä se sitten nauttikin. Seuraaminen meni vähän keulien kuten odottaa sopi, mutta vinkumista ei kuulunut. Wiima hoiti kuitenkin tehtävänsä hyvin ja antoi harjoittelevalle koiralle sopivasti häiriötä ilman että aiheutui koirien välistä konfliktia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti