sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

BH hyväksytty

Käytiin tänään suorittamassa BH-koe erinomaisin arvosanoin. Vähän Sokka reagoi mun jännitykseen, mutta onneksi vire kuitenkin säilyi. Paikalla makuussa tuo perhana haisteli ja ryömi vähän eteenpäin, mutta sentään touhuili itsekseen eikä häirinnyt suorittavaa koiraa.

Henkilöryhmä ja paikalla makaavan koiran ohaaja olivat kokeessa todella lähekkäin. Sokkan kanssa kun oltiin henkilöryhmässä, niin paikalla makaava koira lähti juoksemaan ohjaajansa luokse ja koska oltiin kaikki siinä pienessä sumpussa niin Sokka lähti seuraamisesta moikkaamaan kaveria. Onneksi mulla (kerrankin) oli nopeat refleksit ja annoin uuden seuraa-käskyn ja Sokka tuli heti takaisin. Pakko oli siinä kohtaa kehua ja kyllä hieman sydän pomppi kun siirryttiin seuraamisen aloitukseen, en ihan ollut varautunut näin yllättävään käänteeseen. Pitää nyt korostaa vielä että tilanteessa ei ollut mitään aggressiokäytöstä kummaltakaan koiralta - kaksi onnellista vaan vauhdissa :D

Kokessa ensimmäisen parin kohdalla olikin ikävä välikohtaus kun toinen koira ei ollut ihan hallinnassa ja meinasi käydä ikävästi. Toisen koiran ohjaaja joutuikin puuttumaan uhkaavasti käyttäytyvän koiran toimintaan. Kaikeksi onneksi mitään ei sattunut ja kaikki selvisivät säikähdyksellä.

Kaupunkiosuudella ei mitään ihmeellistä, kaikki ohitettavat meni niin kuin pitikin. Ja kaupan seinään jättäminen aiheutti eroahdistusta :) Ja kuulemma kun ohitse oli mennyt koira, oli Sokka pyrkinyt mun luokse - kun oli vissiin ahdistanut :D No ei ollut missään paniikissa eikä esim. repinyt itseään kuristuksiin, mutta hyvittaavaa vaan kun paha malinois on niin äidin kulta :) <3

Tästä jatketaa sitten uusin kujein - tänään viedään herkkuja treeniporukalle ja sitten mietitään uusia tavoitteita. Ainakin yksi toko koe vielä, koska kyllä me se tk1 halutaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti