lauantai 5. maaliskuuta 2016

Ihmisten ilmoilla

Käytiin tänään Sokkan kanssa vähän katselemassa suurta maailmaa, kun täällä kotikonnuilla on niin rauhallista. Sokkan kanssa on kyllä niin huippua liikkua myös hihnalenkeillä, se kun on niin kuuliainen ja rauhallinen. Saatiin hyvin ohitettavia autoja, jalankulkijoita ja pyöräilijöitä. Taisi olla yksi juoksijakin. Mitään suurta numeroa Sokka ei näistä tehnyt, ei tainnut kaikkia huomatakkaan. Päästiin myös ohittamaan yksi koira, mutta annoin Sokkalle ohituksen aikana makupaloja, joten koira jäi sivuseikaksi :)

Pahin tilanne tuli, kun jätin pienen reppanan yksin kaupan pihaan kiinni. Aluksi Sokka vähän pyristeli mun perään, mutta odota-käskyllä jäi rauhassa odottelemaan. Menin itse kaupan eteiseen josta näin Sokkan kun kurkkasin näyteikkunasta. Ihan hyvin se siellä odotti, ei haukkunut eikä rimpuillut - toki oli erittäin hylätyn näköinen :D Siitä meni ohi pari ihmistäkin eikä Sokka reagoinut heihin ollenkaan.

Ihan hyvillä mielin siis mennään kohti BH-koetta. Toivotaan että tottiksen tämänhetkinen hyvä vire kantaa pitkän ja puuduttavan seuraamiskaavion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti