perjantai 6. toukokuuta 2011

Esineruutua

Hohhoijjaa torstaina sitten paskimmat esineruututreenit ikinä! Mun aina esinevarma koirani sitten näytti miten voi kaikki mennä perseelleen. Ensimmäisellä lähetyksellä kaartelua ja juoksentelua, kutsuin takaisin ja lähetin uudelleen. Nyt pienen etsimisen jälkeen esine sieltä nousikin. Sitten alkoikin perseily, en edes muista kuinka monta lähetystä tein mutta useamman kuitenkin. Noidan niinkutsuttu työskentely esineruudussa sisälsi haistelua, kuseskelua, huvikseen juoksentelua, katselua ym. keskisormen näyttöä. Vaikka autoin menemällä ruutuun sisälle ja vieläpä ihan esineen lähelle niin silti kun lähetän kohti esinettä niin Noita vetäsee 90astetta sivuun ja kun kutusn uudelleen niin sitten tullaan korvat tötteröllä takaisin. No lopulta ne kaksi jäljellä olevaa esinettä sieltä nousi erittäin voimakkailla avuilla. Mutta vaikka itseltä paloi käpy totaalisesti ja karjuinkin Noidalle siellä ruudussa, mielestäni osittain oikeutetusti mm. kielsin haistelusta, niin silti sekä minä että Noita saatiin nollattua mielentilat ja lopuksi leikittiin sekä nollattiin tilannetta palkan heittelyllä.

Pois lähdettäessä otin vielä Noidalle yhden ilmaisutreenin. Ensin maalimies oli näkyvillä metsän reunassa, haukutin aluksi itse ja sitten vielä maalimies haukutti käskyllä ja palkkasi. Sitten maalimies meni metsään piiloon ja lähetin Noidan äijälle. Vaikka piilo oli helppo joutui Noita käyttämään nenäänsä etsimiseen ja äijän löydettyään aloitti hyvin ilmaisun ihan itse. Eli jotain hyvääkin siinä treenipäivässä.

Tänään sitten otin vielä omassa pihassa esineruutua kahdella esineellä, nyt meni huomattavasti paremmin ja kolmella lähetyksellä molemmat esineet löytyivät. Otettiin pihassa vielä tottistakin, vähän seuraamista, jäävät ja eteenmeno palkalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti