keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kuvia ja kuulumisia

Heti alkuun suuren suuret onnittelut Wiiman edelliselle pentueelle eli Mecberger M-pentuelle! Se poppoo täyttää tänään 2 vuotta.

Pentu on saanut nimekseen Sokka. Sokka on päässyt jo tottistelemaan, eli syönyt ruokaa kädestä ja pentujälkeäkin eli makkararuutua ollaan tehty.
Uskomatonta miten hankalaa on saada otettua kuvia pienestä pennusta ja varsinkin kun en ole mikään kovin lahjakas kuvailija. Joudun pitämään Wiiman ja Sokan erossa toisistaan kun pentu änkeää heti tisseille. Ja muutenkin nyt yritän leimauttaa pentua itseeni. Mutta luonnollisesti Sokka pääsee sekä Wiiman että Noidan kanssa touhuamaan päivittäin.
Eilen työpäivän aikana oli Sokan toinen korva noussut pystyyn :)


Wiiman kanssa on myös aloitettu kevyet tottistelut tekemällä seuraamiseen tunnetilaa ja täytyy kyllä kehua että tuli tosi hyvä mieli kun Wiima tuli seuraa-käskystä hienosti oikeaan paikkaan täynnä intoa ja touhua. Olemme ottaneet myös noudon palautusta puukalikalla, hienosti Wiima palautti kapulan jopa sen kerran kun heitin sitä. Nyt pitää vaan maltillisesti edetä ettei tule sitä turhaa touhotusta siihen noutoon. Olen ollut erittäin saamaton jäljen suhteen ja nyt on pakko ottaa ryhtiliike sen suhteen. Wiima oli jäljellä hieman hutiloiva ja keskittyminenkin olisi saanut olla tarkempaa. Mutta ei voi moittia eikä vaipua epätoivoon. Nyt vaan rakennetaan superhyvä tunnetila jäljelle niin hyvä sitä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti