tiistai 28. toukokuuta 2013

Taas tuli leireiltyä

Viime viikonloppuna olimme aivan upeissa keskisuomalaisissa järvimaisemissa Jyväskylän Korpilahdella. Leirillä oli loistava porukka ja saatiin taas monta mahtavaa treeniä. Ikuisiin muistin syövereihin jäi myös todella upea täysikuu mielettömällä kuunsillalla peilityynessä järvessä, WAU! Tähän vielä päälle minua erityisesti miellyttänyt asia - ei hyttysiä ollenkaan.

Wiimalle jatkettiin kokeenomaisia treenejä pienillä hienosäädöillä. Meikäläisen ohjaamisessa on vielä pientä hiottavaa ajoitusten kanssa paitsi irrotuskäskyissä niin myös vartioinnin jälkeisissä liikkeelle lähdöissä. Wiima teki hyvät jälkivartioinnit paon jälkeen, pitkän liikkeen jälkeen oli vielä vähän malttamattomuutta ja jouduin antamaan lisäkäskyn. Sivukuljetuksessa edelleen painaa voimakkaasti mun jalkaan mutta pitää kontaktin maalimieheen.

Pääsimme myös jäljellä käymään ja tein Wiimalle n. 150 askeleen suoran jossa oli yksi ruoka aina 3-5 tyhjän askeleen välein. Wiima ajoi kohtalaisen kovalla vauhdilla, jossain vaiheessa kävi hieman jäljen sivulla. Tämä "harhautuminen" todennäköisesti johtuu tuulesta, joka hieman pyöri. Edelleenkään jäljestäminen ei teknisesti ole parasta, mutta tunnetila on kohdillaan ja Wiimalla on hauskaa <3

Sokka sai taas leikkiä maalimiehen kanssa. Näistä treeneistä ei juuri ole mitään kerrottavaa, muuta kuin että hyvin se taistelee ja leikkii :) Eipä nämä treenit tässä vaiheessa vielä kovin kummoisia ole, mutta silti edetään järkevästi koiraa vahvistaen.

Nyt olen myös saanut kuvia purettua koneelle, joten laitan muutaman tännekin.

Sokka ja minibulli Neela

Sokka "puruissa"


Wiiman pako tai oikeastaan maalimiehen paon estäminen :)

jälkivartiointi

Wiima ja Sokka möyrii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti