keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kisailua

Noita käväisi viime lauantaina hakukokeessa ekassa voittajan kokeessa, tällä kertaa jäätiin ilman tulosta. Keli oli raskas, reilu 30 asteen helle eikä tuulen virettäkään. Lisäksi Noita ei ollut sittenkään toipunut täysin vesihännästä. Mentiin ensin maastoon, Noita merkkasi äijän oikealla 50 metrissä, mutta tuli takaisin. Lähetin uudelleen ja taas kävi äijällä mutta ei ilmaissut. No eipä siinä muuta ole tehtävissä kun jatkaa matkaa. Pistot olivat huonoja ja pistotinkin liian tiheeseen ensimmäiset 100metriä. Päästiin 200m ja ajattelinkin että tämä oli tässä, äijät jäi metsään, kunnes Noita nosti n.250m:stä äijän umpipiilosta. Ja viimeiden äijän nosti n.300m:stä. En tajua mikä ihmeen ekan äijän syndrooma nyt on iskenyt, väsymyksestä ei ainakaan ole ollut kysymys. Äijillä ilmaisut vähän vaisuja, ei sellaisia riemukkaita kun treeneissä. Ja Noita otti sen verran kuormaa minusta että lähestyessäni äijää ilmaisu häiriintyi. Viimeisellä äijällä tuli ilman sivulle-käskyä jo hallintaan. Tätä tosin ei tainnut tuomari huomata, sillä ei siitä maininnut arvostelussa. Pisteet 112.

Esineet meni perseelleen, Noita toi yhden...siis YHDEN. Mun varma esineruutukoira ei edes etsinyt kunnolla vaan lönkytteli takareunaan ja pyöri siellä. No vahingossa varmaan sitten kävi käry siitä yhdestä esineestä. Pisteet 16.

Tottis kaikessa huonoudessaa kuitenkin yllätti postiviisesti 81 pisteellä. Seuraaminen oli väljää ja oikealle käännöksissä Noita jäi jälkeen. Henkilöryhmässä Noita sitten jäi taas ja jouduin antamaan uuden käskyn ja vielä istumiseen uuden. Liikkeestä istuminen hyvä. Liikkeestä maahanmeno hyvä, mutta luoksetullessa ei istunut eteen. Tämän aiheutti vireen lopahtaminen, paieistuminen ja se kipeä häntä. Liikkestä seisominen myös hyvä mutta luoksetulossa sama ongelma kuin edellä. Myös sivuille tulot järkyttävän väljät. Noudossa palautus hidas. Hypyssä heitin kapulan huonosti eikä Noita päässyt hyppäämään takaisin, no tästä Noita sitten paineistu kun kurkkasi esteen takaa epätoivoisesti. Otin uudella tuo-käskyllä ja sanoin vielä että kaikki hyvin. Estenouto ihan ok. Eteenlähetys hieno. Paikkamakuu hyvä, paitsi tarvitsi taas toisen käskyn yösnousuun.

Kyllä ajattelin silti vielä syksymmällä käydä kisakentillä kokeilemassa josko koularin saisin sieltä voittajasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti