sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Sikailua ja superhieno sivukuljetus

Tänään Wiimalla osissa liikkeissä vieras maalimies (toki muuten tuttu) ja hän saikin sitten kokea Wiiman sikailut. Ensin oman maalimiehen kanssa vartiointi, joka sujui ihan hyvin. Sitten pako jota ei olla otettu pitkään aikaan. Wiima lähtee kuin tykin suusta, mutta koska kaartaa maalimiehen eteen (eli todella estää maalimiehen paon) niin ettei olisi tullut jyrätyksi joutui maalimies vähän kikkailemaan ja Wiima ei saanut kunnon otetta. Wiima on ihan supervaikea ottaa paossa kiinni ja vaikka maalimies tietää sen ja osaa lukea koiraa niin silti se on riskaapelia. Mitä se onkaan sitten kokeessa vieraalla maalimiehellä, toivotaan ettei kukan jyrää Wiimalta niskoja poikki. Lopuksi pitkä liike ylipitkältä matkalta, ei ongelmia.

Toisella kierroksella sitten vieraan miehen kanssa vartiointi, ensin ryntäsi päin ja sitten tarrasi hihaan kiinni. Käskin irti ja annoin uuden kierrä-käskyn ja taas vartalotaklaus ja kiinni hihaan. Uusi irrotus ja sen jälkeen otin viereen, uuden lähetyksen jälkeen tuli hyvä haukku. Sitten sivukuljetus, ensin vein Wiiman vartiointiin ja palasin vierelle ja siirryttiin sivukuljetukseen. Sivukuljetus oli kyllä niin super, Wiima piti hienosti paikkansa koko kävelyn ajan ja tiiviin kontaktin äijään. Saatiinkin maalimieheltä palautetta että oli ihan oppikirjasuoritus <3
Lopuksi maalimies siirtyi kauemmaksi ja palkkasi Wiiman.

Onneksi jatkossakin on mahdollista treenata parinkin eri maalimiehen kanssa (siis omamme valvonnassa) niin päästään hiomaan sikailua pois ja saadaan hyvää kisatreeniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti