sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kokeenomaiset treenit

Puruissa ensimmäisellä kierroksella tehtiin lähes kaikki koeliikkeet. Aloitettiin piilonkierrolla ja vartioinnista kutsuin vierelle. Wiima kyllä reagoi käskyyn, mutta vierelle tulo oli vähän takkuista, lisäkäskyä ei kuitenkaan tarvittu. Kutsumista on tehty vimeksi kesällä ja parin treenin jälkeen Wiima alkoi ennakoimaan käskya, niin hirveästi ei voi tehdä toistoja. Kuitenkin Wiima tuli sen verran hyvin että parilla treenillä varmasti korjaantuu. Heti sivulletulon jälkeen päästin uudelleen haukkuun ja haukun tasaannuttua tuli palkka. Palattiin sitten piilon eteen ja siitä hallinnassa pakopaikalle. Wiima vähän ennakoi maahan menoa, joten tehtiin pikku seuraamispyörähdys ja uudelleen paikalle. Nyt uudella yrityksellä Wiima malttoi odottaa käskyä. Pakoon Wiima lähti tuttuun tapaansa nopeasti ja maalimies joutui pyörähtämään kun Wiima tuli taas niin voimakkaasti vartalon kanssa eteen. Irrotukset hyvät, tosin jälkimmäisessä vartioinnissa jätti tassun maalimieheen kiinni. Tästä sitten palkkaus ja autoon.

Toisella kierroksella Wiima sitten purikin taas takkiin. Siinä ei sen ihmeellisempää, kuin ärsytystä ja puruja sekä lopuksi turhauma päälle ja autoon.

Tottiksissa päätin nyt myös ottaa vähän koeliikkeiden muistutusta. Noudon jätin nyt väliin, kun sitä on hinkattu melkoisesti talven aikana. Seuraaminen alkoi melko huonoilla sivulletuloilla, mutta saatiin sekin sitten onnistumaan ja Wiima jäi hyvään kohtaan. Sivulletulossa on ongelmana liika vauhti ja Wiima ei pysää ajoissa vaan ajautuu liian eteen. Seuraaminen oli ihan kelvollista, aluksi liikkeelle lähdössä vähän ääntä mutta nyt ei painanut ja seuraamisen edetessä laatu parani hienosti. Otin vielä extempore henkilöryhmän, joka meni myös hyvin. Seuraamiseen tuli nyt sitten koko kaavio käytyä läpi.

Seuraavaksi jäävät, istuminen hyvä ja mäkin muistin että nykysäännöillä askelmäärä jätössä on 15 :) Maahanmeno myös hyvä, luoksetulossa olisi saanut tulla hieman lähemmäksi mutta meillä on ollut myös törmäämisongelmaa joten olin ihan tyytyväinen. Ja olin melkein selkä kiinni seinässä niin sekin saattoi vaikuttaa Wiiman arviointiin. Ei Wiima mihinkään hirveän kauas jäänyt, mutta olisi saanut tosiaan olla sen 10cm lähempänä. Lopuksi muutama eteenmeno riekutuksen kautta ja suoraan palkalle. Nyt pienensin palkan kokoa ja sitä sitten häivytetään niin pieneksi ettei sitä näy ollenkaan.

Kaiken kaikkiaan hyvä treeniviikonloppu. Vielä on toki hiottavaa, mutta ei tilanne ole kuitenkaan kovin katastrofaalinenkaan. Olen oikein tyytyväinen ja on oikein hyvä mieli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti