lauantai 12. toukokuuta 2012

Jälki

Olin katselemassa oman seurani järjestämää BH-koetta erittäin kylmässä ja tuulisessa kelissä. Vielä oli vaikea sopeutua tähän uuteen tottiskaavioon, eniten silmiin pisti liikkeestä maahanmeno+luoksetulo- liike. Eihän se ole oikeasti enää liikkeestä maahan, vaan liikkeestä pysähdys ja maahanmeno. No onneksi on aikaa sopeutua ennen kun tarvitsee itse mennä tekemään BH:ta seuraavan kerran.

Kokeen jälkeen lähdettiin käymään jäljellä ja tällä kertaa oli taas maalimiehemme mukana antamassa kullanarvoisia neuvojaan. Eikä se nyt ihan huonosti mennyt, Wiimalla oli hyvä tunnetila ja jaksoi tehdä töitä kovasta tuulesta huolimatta. Tuulen vuoksi ensimmäisen esineen ilmaisu oli vino mutta muuten ok. Molemmissa kulmissa meni hieman yli, mutta etsi tiiviisti ja päästiin hyvin jatkamaan. Ohjeeksi sain ajaa kulmat lähempää ja vaan pysähtyä jos Wiima menee yli. Tarkoituksena saada Wiima vielä nopeammin etsimään kulmaa jos menee siitä yli tai siis lähinnä ettei menisi kulmasta yli vaan olisi tarkempi :) Toisen esineen Wiima ilmaisin hyvin ja näihin sain nyt neuvoksi mennä Wiiman "päälle" kun ilmaisee ettei käännä päätään mua kohti kun menen hakemaan esinettä. Eli en mene Wiiman päälle istumaan tms. vaan hajareisin Wiiman ylle ja otan esineen, sitten siirryn Wiiman viereen. Vielä jäljellä pidetään vähintään yksi pallo vahvistamaan olemassa olevaa tunnetilaa.

Vaikeista olosuhteista huolimatta Wiima pysyi tekemään hienon jäljen, olen oikein tyytyväinen. Varsinkin kun edellispäivänä keskeytin jälken oman mokani vuoksi. Olin tekovaiheessa heitellyt risuja sivuun askelmilta ja Wiima sitten ihmeteli että miksi nämä risut haisevat äiskältä vaikka jälki ei jatku tänne? Wiima selkeästi meni hämilleen että pitäisikö nämä ilmaista vai mitä, joten päätin että ennen kun saan aikaan mitään isompia ongelmia, otan Wiiman pois jäljeltä ja vien autoon. Ei voi muuta kuin sanoa että TYHMÄ! Ja eilen taas jälki meni jo paremmin, mutta viimeisellä esineellä Wiima innostui niin paljon että toi sen tohkeissaan mulle...no en palkannut vaan mentiin hissukseen siihen kohtaan missä esine oli ollut ja pyysin Wiiman maahan ja nostin esineen ilmaan normaalisti. Siitä sitten jatkettiin niin kun ei mitään. Tänään ongelmaa ei onneksi enää ollut. Otan aina ennen jälkeä yhden esineilmaisun ja tänään vielä vahvistin sitä maahan-käskyllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti