tiistai 1. lokakuuta 2013

Kun mikään ei suju niin kuin pitäisi (tai haluaisi)

Jeps, viikko aikaa kokeeseen ja kaikki treenit menee mönkään. Tää on varmaan Wiiman tarkoitus viestittää mulle että ei kannata mennä :)
Meillehän on tullut ongelma jäljellä - Wiima merkkaa esineet kyykistymällä, mutta ei ilmaise - no pitää tässä viikon aikana tehotreenata esineet (ja jäljen kulmia)
No meillehän on palannut se hemmetin ikuisuusongelma tottiksessa eli se saamarin nouto - Wiima vaan sekoaa kun näkeekin kapulan ja pakka leviää käsiin. Tänään piti päästä treenaamaan tasamaanouto, estenoudot ja eteenmeno. No estenoudoista suoritettiin hyppy ja piti viedä Wiima autoon kun en saa sen kierroksia alas. Tuskin Wiima siitä mitään sen enempää oppi, mutta omat hermot ei vaan kestä enempää sitä sättäämistä.
No otin tässä illalla vielä noutotreeniä kotipihassa ja nyt on edes vähän parempi mieli, vaikka ei se vieläkään mitään huippua ole. Esteet on pakko päästä treenaamaan, mutta teen ne sitten patukan kanssa ja niin että vien sen jo valmiiksi toiselle puolelle. Ja sitä kapulan heittoa pitää mun päästä treenaamaan - kuinka hemmetissä sekin on niin vaikeaa saada se niiden esteiden yli?! Ja Wiima kun ei kestä sitten sitä odottamista ja kapulan heittelyä moneen kertaan.
Ja kuinkas monta tuntia onkaan vuorokaudessa...hyvin ehtii treenata! :D

Voi plääh lyhyt ja turhaumatäyteinen blogipäivitys.

Mutta hei purut sentään meni jo paremmin kuin viimeksi, kun Wiima päätti sielläkin alkaa rouhimaan hihaa vartioinneissa.

Eipä ainakaan vaingossakaan tule mentyä kokeeseen henkseleitä paukutellen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti