sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Viimeiset purutreenit

ainakin tällä erää :) Eilen otettiin puolustustreeniä. Wiima oli liinassa seinässä, tosin ekan liinan Wiima sai vedettyä poikki. Onneksi meni poikki siinä vaiheessa kun mä kävelin poispäin eikää silloin kun maalimies on koiran luona, olis voinu sattua... Saatiin sitten toinen liina ja ajatuksena oli että Wiima on siellä yksin, mutta kun liina sotkeentui koko ajan niin mä olin sitten pitämässä liinaa. Ensin tuli maalimies ilma hihaa uhkaamalla ja hyvän reaktion jälkeen poistui. Sama homma uudelleen tosin nyt eri maalimies. Kolmannella kerralla maalimies vaan tuli ja antoi purun ilman ärsykkeitä. Hyvin Wiima pystyi puremaan aggression jälkeen. Heti perään otettiin toinen samanlainen, nyt puruun meno oli hieman roiskaisu mutta kiinni meni kuitenkin ja korjasi heti otteen täydeksi. Irrotuksen jälkeen otettiin vielä niin että maalimies tuli taas elettömästi ja antoi vain purun. Nyt puruun meno oli varma, nopea ja voimakas eli normaali suoritus :). Nyt voi hyvillä mielin jäädä puruista mammalomalle.

Tottista taidetaan uskaltaa ottaa vielä pari treeniä ja sitten rauhotetaan lopullisesti. Tosin vapaamuotoinen ulkoilu sun muu höntsäily jatkuu.

Välillä kyllä alkaa iskeä epätoivo ton syömättömyyden suhteen. Olen nyt sentään saanut Wiiman syömään jonkin verran, mutta mielestäni kyllä enemmän tarvitsisi mennä alas. Mutta eipä sitä väkisinkään voi ruveta kurkusta alas pistämään. Merkit siis antavat ymmärtää että tiineenä olisi tai ainakin erittäin vahvasti valeraskaana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti