keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

4 viikkoa täynnä

Näköjään näitä päivityksiä tulee nyt vaan aina kun on kuvauspäivä. Joten lisään ne nyt heti tähän alkuun.Eipä niissä vieläkään mitään kovin suuria muutoksia näy, mutta nyt selkeästi kädellä koittamalla masussa tuntuu pullotusta. (tai sitten sinne on tullut tyrä :D :D ) Myös tissit ovat turpeammat, ne näkyvät kyllä kuvistakin.

Syöminen edelleen pelaamista, raksu (Frank's) on mennyt vahingossa kun olen laittanut kissanruokaa sekaan. Possunsuikaleet menee pieninä määrinä, naudan paistijauheliha on mennyt kädestä tarjottuna suupaloina. NEU ei ole kelvannut eikä koirien jauheliha, koiranmakkarasta meni pari suupalaa. Kunnes tänään "piruuttani" päätin mennä agrimarkettiin hakemaan Jahti&Vahtia. Pienessä säkissä oli ainoastaan kana-riisiä, joten otin sitä. Skeptisesti tarjosin kädestä muutama - ja kappas nehän kelpasi. Pokkana heitin sitten mitallisen kippaan ja vettä sekaan. Kas kummaa kippa tyhjeni kokonaan! Nyt pistin likoamaan aamuksi, katsotaan kelpaako enää huomenna.

Sen verran otettiin vielä eilen tottista, että makkaran (joka siis sekin kelpasi hyvin) otettiin sivulletuloja, luoksetulon loppuasentoa ja vähän seuraamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti