keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Hakua

Tänään taas oltiin hakumetsällä Noidan kanssa. Nyt äijät menivät vähän pidemmälle metsään ja Noita pääsi tekemään pistojakin. Ilmaisun aloittaminen vaatii vielä apua, mutta kun se lähtee niin se sujuu hyvin. Kolmas äijä oli pressun alla piilossa, aluksi Noita oli kierrellyt äijää ympäri mutta alkanut käskystä haukkumaan. Eli ei mitään paskahalvausta eikä epävarmuutta. Kaksi maalimiestä oli myös Noidalle uusia, niidenkin kanssa meni hyvin. Ehkä pientä ujostelua, mutta ilmaisut olivat kuitenkin lähellä eikä vilkuilua tms. Viimeisellä (5.) äijällä menin itse "näytölle" maalimihen kehuen Noitaa kun se haukkui. Ainakaan vielä ei Noita alkanut ennakoimaan tuloani.

Kävin myös katsomassa olisiko ohikulkumatkalla olevalla kentällä sen verran kuivaa että voisi ottaa esteet ja olihan ne. Aluksi otin tasamaanoudon, se meni ihan ok. Hyppynoudossa Noita meni hyvin yli, mutta kiersi takaisin ja kantoi kapulaa ihan miten sattuu. Noita ei tykkää noutaa kumista narukapulaa ja se ilmenee juuri tuollaisena oikkuiluna. Uusinta menikin hyvin. A-esteen nouto meni ok, tosin takaisin tullessa kuului kolaus ja hetken hiljaisuus ja sitten Noita tuli kapulan kanssa yli. Olisikohan taas ollut huonolla otteella ja kapula putosi, mutta Noita tuli kuitenkin kevyesti esteestä yli, joten ei varmaankaan ihan juurelta ponnistanut.

Otin myös muutaman sivulletulon palkalla ja kehulla. Seuraamista myös muutaman askeleen ja loppuun vielä sivulletuloja pari kunnon kehulla ja palkalla. Sivulletulot on nyt suorempia ja nopeampia, kun kehuu innostuneesti. Täytyy nyt vaan nostattaa kovasti että saisi draivia tottikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti