maanantai 25. huhtikuuta 2011

Eilen hakua Noidalle ja tänään alkoi Wiiman mammaloma

Eilen taas hakuiltiin Noidan kanssa, nyt Harjavallan hakuradalla. Taas kerran yllättäen ilmaisutreeniä ja vähän etsintääkin, nyt hyväksikäyttäen radan maakuoppia. Otin 6 äijää, kaikki valmiina piiloissa ja kuopissa/peitettynä. Noita löysi 2 ekaa äijää hyvin, kolmas olikin pidemmällä kuin luulin ja lähetin ehkä hieman liian läheltä edellistä lähetyspaikkaa. Noita lähti hyvin, mutta sitten pysähtyi haistelemaan ja yllättäen merkkasi jonkun hemmetin puunoksan. Ja kun kutsuin niin oli kuin kuuroille korville olisin huutanut. No kun arvon neiti päätti tulla niin otin uuden piston, joka oli siis tyhjä. Sitten toiselle puolelle, sieltä nousi se kolmas äijä sitten ihan hyvin. Sitten lähetys takaisin oikealle ja Noita etsi ja pyöri kunnes juuri sopivasti alkoi tuulemaan ja sai käryn äijältä. Sitten otin toisen samalle puolelle että loppupalkkana ollut patukka tulisi tosiaan lopuksi. Myös tämä viides nousi ihan hyvin. Kuudennen äijän kanssa Noita oli varma että on kaapelikelojen takana piilossa, mutta koska ei ollutkaan niin vähän katseli ympärilleen, joten kutsuin takaisin. Uuden lähetyksen jälkeen sitten äijä nousikin.

Selkeästi näin äkkiä alkanut kuumuus (auton mittari näytti 22astetta) näkyi läähätyksen lisäksi hitaampana etenemisenä ja kun ei heti löytynyt niin alkoi katselu. Tuon hemmetin kusemisen laitan alkavien juoksujen piikkiin, vaikka senkään ei kuuluisi häiritä! Mutta ei voi mitään, näillä eväillä mennään. Ilmaisu sentään on edelleen jatkuvaa ja kuuluvaa.

Ja tänään sitten Wiimalla alkoi mammaloma, eli hän siirtyi Jannen hoiviin kunnes pennut ovat maailmassa ja luovutusikäisiä. Toivotaan että kaikki menee hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti