sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Purut ja tottis

Perjantaina siis purut ja tänään tottikset. Puruissa oli pitkästä aikaa piilot saatavilla ja luonnollisesti niitä hyödynnettiin. Ensin hallintaa piilon ohi ja sitten lähetys vartiointiin. Vartioinnin aloitus taas sikailua, mutta sen jälkeen ihan kelpo haukku. Tehtiin sama uusiksi ja nyt sikailua vähemmän. Kolmannella kerralla sitten saatiinkin jo hyvä ja puhdas suoritus. Myös 5. piilon läsnäoloa hyödynnettiin ja muistutettiin että mitenkäs se oikein kierrettiinkään. Ekallä lähetyksellä Wiima ei irronnut vaan jäi säätämään mun ympärille. Otin takaisin ja lähetin uudelleen ja nythän se sujuikin. Palkkasin itse patukalla, samoin seuraavan kerran. Kolmannella kerralla sitten lähetys 5. piilolle ja siitä suoraan 6. piilolle vartiointiin. Muistaakseni siinä ei ollut mitään huomautettavaa. Loppuun vielä pitkä liike passiiviseen äijään ja siihen nasahti niin kuin pitääkin. Ja molarina nyt meidän "kakkosmaalimies" ensimmäistä kertaa. Hänelle meriitit hienosta kopista.

Tottiksissa sitten vähän seuraamista, noutoa ja eteenmeno. Seuraamisessa käännöksiä, sekä täysiä että puolikkaita. Vasemmalle käännöksissä Wiima pyöräytää helposti täyskäännöksen, täytyy varmaan kiinnittää huomiota omaan vartalon käyttöön.

Sitten sitä noutoa...nyt aloitettiin niin että seurautan Wiimaa noutokapula kädessä ja samalla meille tehdään häiriötä. Häiriötä saikin tehdä jonkin verran että Wiima irrottaisi katseensa kapulasta :) no saatiin virhe aikaiseksi ja pääsin puuttumaaan siihen. Ja tämän treenin ideanahan oli saada tosiaan sen virheen puuttumisen kautta painetta noutoon. Ja painetta siksi että Wiima ei olisi niin kovilla kierroksilla noudossa. Siirryimme siis heti puuttumisen jälkeen noutopaikalle ilman välipalkkausta. Heittäessä Wiima edelleen piippaa, vaikka luonnollisesti edelleen odotan että hiljenee. Nouto oli mielestäni nopea ja voimakas ja Wiima piti kapulaa kyllä hienosti. Sitten kun menin kehumaan, niin leuka kävi aavistuksen verran. Rahoittui kuitenkin kun mä hiljenin. Siitä siis palkka. Toinen toisto ja nyt taas se heittovaiheen piip kuului mutta tosi hiljaa :) Nouto taas hyvä ja nyt myös hieno perusasento vai luovutusasentoko se nyt sitten on. Laitoin kädet kiinni kapulaan ja palkkasin. Mun mielestä leuat pysyi koko ajan rauhallisena. Nouto videoitiin, eli ehkä mä siitä sitten nään mitä siinä tapahtui.

Loppuun sitten eteenmeno ja nyt sitten vähän isompi palkka edessä, eli purutyyny. No mä merkkaan Wiimalle sen sieltä edestä ja Wiima kattoon että joo mä nään sen, lähetä vaan. Ja kun lähetän niin käpärikäännöksellä noutokapulaa kohti...kutsun pois ja seurautan kapulan ohi, no taas sama juttu. Sitten kapula haetaan pois ja mä käyn merkkaamassa tyynyt kunnolla. Nyt sitten saatiin hyvä eteenmeno. Ja otin vielä uusinnan ja nyt luonnollisesti Wiima merkkasi tyynyt heti ja tekin hienon eteenmenon.Tätä siis pitää toistaa ja toistaa. Treeniporukan kanssa pähkättiin että josko tekisi tästäkin rutiininomaista ja vietäisiin Wiiman kanssa kapula omalle paikalleen (kisoissa telineeseen) ja sen jälkeen sitten eteenmenon merkkaus ja suoritus. Näin Wiiman ei tarvitsisi hakea kapulaa enää kentältä kun se on jätetty johonkin. Ja juu luonnollisesti Wiima tasan tarkkaan yrittää ampaista sinne mihin se kapula on jätetty, mutta josko se oppisi että se ei jää kentälle vaan se viedään pois ja sen jälkeen siihen ei saa enää koskea :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti