tiistai 24. tammikuuta 2012

Vartiointitreeniä ja polvivamma

Viime perjantain purutreeneissä Wiiman kanssa hiottiin vartiointia. Ensin maalimies vähän availi aggressiopuolta. Ja täytyy sanoa että kahvapannassa roikkuminen käy kyllä moninkertaisesti kahvakuulatreeneistä :) Sen jälkeen lähetettiin piilolle haukkuun ja nyt vähän korjattiin sitä vartioinnin aloituksen törkeyttä. Maalimies vähän pampulla auttoi Wiimaa (ei siis hakattu vaan tökkäsi rintaan huomautuksen ettei sovi härkkiä hihaa) ja tämän vuoksi aluksi nostettiin aggressiota ettei Wiima menisi saalille pampun liikkeestä vaan kohdistaisi turhaumaa äijään. Nämä on taas niitä juttuja että maalimies osaisi paremmin ne selittää suullisesti, mutta toivottavasti mun selitys nyt on jotain sinne päin ainakin :)

Sitten olikin paon vuoro. Wiima tunnetusti pyrkii voimakkaasti kohti pakenevaan maalimiestä ja niin kävi nytkin.  Nyt maalimiehenä oli meidän "apumaalimies" ensimmäistä kertaa. Hän kyllä tunteen Wiiman nopeuden ja voiman, mutta aina sekään ei auta. Maalimies ei juurikaan kerinnyt liikahtaa, kun Wiima jo runttasi kiinni hihaan. Koska maalimiehellä oli tukijalka väärässä kohtaa ja Wiima vääntää melkoisesti hihaan tullessaan niin lopputuloksen oli että maalimies meni nurin. Onneksi maalimies varoi koiraa ja väisti alta pois, mutta sillä seurauksella että loukkasi polvensa :( no onneksi vamman laatu ei ollut kovin paha. Koira sen sijaan vahvistui melkoisesti ja vielä kun sai hihan palkaksi. Ja nyt muistin jopa toimia uuden koeohjesäännön mukaisesti ja sanoa "kiinni" kun koira lähti liikkeelle.

3 kommenttia:

 1. Eipä ole vissiin omena kauas puusta pudonnut, kun vertaa blogimerkintöjäsi Wiimasta Kilju-tyttäreen. :)

  Kiljukin vilahtelee silloin tällöin Pipipäiden blogissamme, josta löytyy kuviakin muorista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos blogivinkistä! Kävinkin jo kurkistelemassa :) On ihanaa kulla Wiiman pentujen kuulumisia!

  Ja teillä on näköjään Noidankin sukulainen, aika sattuma :)

  VastaaPoista
 3. Joo, hauska sattuma, että koirat on menneet näin. Ipistä kun ei lopulta jalostuskoiraksi ollut, malin pennun paikka oli muualta auki, ja meille suositeltiin Wiiman ja Horkan pentuetta. Kilju on kyllä lunastanut odotukset täysin. :)

  VastaaPoista