tiistai 28. elokuuta 2012

Palauttelua

Ja kokeen jälkeen luonnollisesti ollaan palauteltu ja pistetty Wiimaa ruotuun :) Puruja ei olla vielä päästy tekemään kokeen jälkeen, mutta tulevana viikonloppuna päästään treenaamaan.

Jäljellä tuo tunnetilaongelma on näkynyt kovasti ja nyt tehdään vaan kiva-kiva jälkiä että saadaan taas Wiima jäljestämään hyvällä motivaatiolla. Viimeksi saatiin jo tehtyä sellainen jälki että Wiimallakin oli taas hauskaa (samoin ohjaajalla). Harmittaa sitten erittäin paljon että olen saanut sössittyä Wiiman tunnetilat päin honkia jäljellä. No onneksi maidän koutsi vielä jalksaa valaa uskoa minuun etten heitä rukkasia naulaan. Ja kyllä itsekin uskon että me saadaan se jälki vielä kuntoon.

Tottiksessa ollaankin sitten otettu kurinpalautusta ja haettu korrketiutta - yllätys - niihin noutoihin. Seuraaminen meni taas treeneissä hyvin ja vaikka saatiin häiriötäkin niin Wiima seurasi silti. Jatkossa vaan tarvitsee tehdä tottista niin että kentällä on piilo ja vaikka vielä maalimies sinne piiloon, niin silti on vaan seurattava, jos käsky niin käy. Noudoissa vaadein pakoteella Wiimaa odottamaan rauhassa heiton ajan ja irrotuksesta palkkasin patukalla. Selvästi parempi jo vaikka vielä saadaan toistoja tehdä. Eteenmenossa ollaan otettu pelkkää läpijuoksua, ensimmäisellä kerralla jäi odottamaan maahanmenoa ja jouduin antamaan lisäkäskyn eteen. Seuraavat ovatkin menneet ilman ennakointia.

Ai niin tein Wiimalle palauttavaa tottista jo heti kisojen jälkeen, pientä seuraamista ja istumaan jäämistä. Oli hieman kanavoitavaa, kun piti patukkaa aika kauan suussa vielä autossakin :)

Ja jotta ei pistetä kaikkea koiran piikkiin niin mun täytyy kyllä nyt vielä enemmän treenata sitä noutokapulan heittoa. Ja varsinkin kun nyt on kokeissa uusien sääntöjen mukaan ne kapealaippaiset kapulat niin eihän niitä pysty hyvin edes heittämään...pakko siis ostaa itselle sellainen ja naapureiden iloksi viskoa sitä tuossa pihassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti